• MDD

          • Takto sme v nedeľu oslávili sviatok našich detí. Veselá nálada, pekné počasie a radosť zúčastnených malých i veľkých.

          • Divadlo

          • V piatok 27.5. sa žiaci 3. a 4. ročníka zúčastnili divadelného predstavenia v anglickom jazyku. Činoherná anglicko-slovenská rozprávka Lazy goat s pesničkami o namyslenej a drzej koze, ktorú zvieratká vyženú z dvora do lesa žiakom ponúkla zábavu a zároveň precvičenie jazykových zručností.

          • ŠKOLA V PRÍRODE

          • V týždni od 16.5. do 20.5. sa žiaci tretieho a štvrtého ročníka presunuli do ŠKOLY v PRÍRODE. V nádhernom prostredí okolia obce Látky sme prežili týždeň plný aktivít. 

            Celý pobyt sme od rána do večera plnili množstvo úloh.  Začiatkom každého dňa bola hodinka a pol učenia s pani učiteľkami. Keďže nám počasie naozaj prialo, väčšinu času sme strávili vonku. Nechýbali samozrejme aj turistické vychádzky, na ktorých sme spoznávali okolie, rastliny a vychutnávali si čaro prírody. Popoludňajší program patril športovaniu - obľúbili sme si volejbal, futbal i tenis, prírodovedným súťažiam, tvoreniu z prírodnín a voľnej zábave. Večer sme si precvičili vedomosti v zábavných kvízoch, hrali sme spoločenské hry, spievali....Dni utekali veľmi rýchlo. Stihli sme navštíviť Ranč Haferník a zajazdiť si na koníkoch v prostredí obce Detvianska Huta. Posledný večer nás čakala autogramiáda na tričká, vyhodnotenie bodovania izieb a rozlúčková diskotéka. Ako prekvapenie nám pani kuchárky upiekli výbornú tortu a my sme im odovzdali diplom za výbornú kuchyňu. 

             

          • Deň matiek

          • Bozkom lieči rany, pohladením modriny. Láskou mostí priepasti, láta trhliny. Úsmevom prežiari každučký svet. Nikoho takého ako mamy na Zemi niet.

            Druhú májovú nedeľu oslavujeme sviatok všetkých mamičiek. Aj my  našim mamičkám  želáme úprimne  - zdravie, šťastie, radosť, pochopenie i uznanie.

            Ďakujeme, mamičky!

          • Zber papiera - vyhodnotenie

          • Spolu sme nazbierali 1044,9 kg

            Vyhodnotenie tried

            1. miesto - 4. ročník   (388,4 kg)

            2. miesto - 1. ročník   (313,8 kg)

            3. miesto - 2. ročník   (157,7 kg)

            4. miesto - 3. ročník   ( 133,7 kg)

            Vyhodnotenie jednotlivcov

            1. Sofia Ševčíková ( 4. ročník)
            2. Lenka Vicianová (2. ročník)
            3. Filipko Guza (1. ročník)

            Do zberu sa zapojilo 28 detí.

            Všetkým  ĎAKUJEME!