• Olympijská rozcvička

          • Schopnosť detí učiť sa neovplyvňuje iba to, čo sa deje v triede počas vyučovania. Každá práca je časom únavná a učenie nie je výnimkou. Olympijská rozcvička pomôže povzbudiť, rozhýbať, motivovať a koncentrovať na získavanie nových vedomostí. Stačia iba tri-štyri minúty aktívnej pohybovej činnosti pred vyučovaním alebo na konci prestávky a spomínané účinky sa dostavia. Odmenou bude iste aj dobrá nálada. Aj my to vyskúšame v našich triedach. Každý deň začíname rozcvičkou, ktorú si pre nás pripravili známi slovenskí športovci ako Matej Tóth, Anastasia Kuzmina, Andreas Žampa a iní...

        • 2% z vašej zaplatenej dane
          • 2% z vašej zaplatenej dane

          • Vážení rodičia, pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces Vašich detí darovaním 2% zo zaplatenej dane.  V prípade, že sa rozhodnete poukázať 2% nášmu Občianskemu združeniu Radosť v škole, kliknite na odkaz nižšie ( po kliknutí Čítať viac), ktorý Vás prevedie celým postupom. V časti Ako postupovať - po rozkliknutí sa Vám zobrazia tlačivá a nájdete tam aj identifikačné údaje nášho Občianskeho združenia.

             ​​​​​Ďakujeme všetkým Vám, ktorí ste nám v minulých rokoch 2% zo zaplatenej dane z príjmov poukázali a pomohli skvalitniť prostredie a výchovno-vzdelávaciu a záujmovú činnosť detí.

            Právnické a fyzické osoby, ktoré podávajú daňové priznanie – môžu poukázať 2% v časti DP Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov PO.

            Zamestnanci, ktorí požiadali zamestnávateľa o ročné zúčtovanie dane z príjmu potrebujú na poukázanie 2% dane dve tlačivá Vyhlásenie a Potvrdenie o zaplatení dane.

            Tlačivo Vyhlásenie je zverejnené v prílohe alebo na požiadanie u triedneho učiteľa.

            Potvrdenie o zaplatení dane vydá zamestnávateľ.

            Vami vyplnené Vyhlásenie a Potvrdenie o zaplatení dane môžete odovzdať na Daňovom úrade podľa vášho bydliska, alebo prostredníctvom triednych učiteľov  (v zalepenej obálke) do 26.4.2024. Pracovníčka školy zabezpečí odovzdanie na DÚ.

            ĎAKUJEME!

             

             

        • Hasiči - krúžková činnosť
          • Hasiči - krúžková činnosť

          • Od apríla pripravujeme v spolupráci s DHZ Vlkanová nový záujmový krúžok. Cieľom krúžku je oboznámiť deti hravou formou s hasičskou tematikou a protipožiarnou ochranou, priblížiť im prácu hasičských jednotiek, pripraviť ich na hasičskú súťaž detských družstiev. Deti strávia čas pohybom, hrou a zábavou. Bližšie informácie a zápisný lístok na krúžok Vám poskytneme prostredníctvom detí v najbližších dňoch. 

          • Výchovný koncert - ľudové nástroje

          • Dnes nás v škole navštívíl folkorista  Anton Budinský z Očovej. Predstavil žiakom tradičné i netradičné  hudobné nástroje a ľudové piesne, ktoré zbiera už mnoho rokov. Postaral sa aj o tanečnú zábavu. Naši žiaci si zatancovali valčík a polku. Výchovný koncert priniesol žiakom aj učiteľom zaujímavé informácie, spontánnu zábavu a umelecký zážitok.

          • Lyžiarsky výcvik 2024

          • Napriek počasiu a podmienkam sa nám predsa podarilo absolvovať lyžiarsky výcvik. V dňoch 12. -16.2. sa školáci i škôlkari zdokonaľovali vo svojich lyžiarskych zručnostiach. Aj keď snehu veľa nebolo a okolo zjazdovky to vyzeralo skôr jarne, nebránilo to zábave, zdravému pohybu a najmä lyžovaniu pod vedením výborných trénerov.

          • KARNEVAL

          • Karneval sa vydaril! V  telocvični sa dnes zišli masky, aké ste ešte nevideli. Princezné, víly, Hermiony, vojaci, policajti, športovci, zvieratká a všeličo iné.... Tancovali sme, súťažili, až sa škola otriasala. Užili sme si dopoludnie plné zábavy.