• Zber papiera

          • Vyhodnotili sme jesenný zber papiera. Odmenili sme najlepších jednotlivcov. 

            1. miesto - Lenka Vicianová, 4. ročník

            2. miesto - Sebastián Urban, 4. ročník

            3. miesto - Max Hozlár, 2. ročník

            Z triednych kolektívov najviac zberového papiera nazbierali žiaci 2. ročníka, tesne za nimi sa umiestnili žiaci 4.ročníka a na treťom mieste skončili tretiaci.

          • Fašiangový sprievod masiek

          • Február je čas fašiangovej zábavy a karnevalov. Pozývame všetky deti do sprievodu masiek. Príď "zamaskovaný"  v sobotu 3.2. o 13.00 pred Obecný úrad a uži si s nami zábavu v sprievode s hudbou, spevom, tancom, šiškami a inými dobrotami. Tešíme sa na stretnutie!

          • Relaxáčik

          • Počas prvého polroka v školskom roku 2023/2024 sme sa v rámci krúžku Relaxáčik zameriavali na celkové uvoľnenie, upokojenie, koncentrovanie na svoje telo, vnímanie dychu, sledovanie napätia a uvoľnenia vlastného tela, venovali sme pozornosť emóciám a zapojením všetkých našich zmyslov sme skúmali témy ako Gaštany, Huby, Vianoce a Arktída/Antarktída. Počas tohto času sme sa dozvedeli veľa zaujímavostí, precvičili naše zmysly, užili si veľa zábavy a posunuli sa v našej schopnosti intenzívnejšie sa sústrediť a vnímať naše telo

          • OZNAM - RIADITEĽSKÉ VOĽNO

          • Oznámenie o udelení riaditeľského voľna.

            Na základe § 150 ods. 5 zákona NR SR č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a ozmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a § 3 ods.10 vyhlášky MŠ SR č.231/2009 Z .z., riaditeľka Základnej školy s materskou školou Vlkanová, Vlkanovská 68,u d e ľ u j e dňa 26.01.2024 riaditeľské voľno pre žiakov Základnej školy z organizačných dôvodov. 

            Zároveň v uvedený deň nebude v prevádzke ŠKD. Žiaci 1.- 4. ročníka sú automaticky odhlásení zo stravy. Vyučovanie bude pokračovať podľa riadneho rozvrhu hodín dňa 29. 1. 2024.

            Vo Vlkanovej 25.01.2024   Mgr. Drahomíra Kotočová, riaditeľka školy